Christine Vesters | Fotografie

Over Christine Vesters Fotografie 

Over Christine Vesters Fotografie

 

Welkom op mijn site!
 

Christine Vesters , zelfstandig professioneel fotograaf met een grote passie voor het vak. Een beroep waarin zij haar creativiteit en idée  kan vertalen in een verassend en vernieuwend beeld.
Door telkens de lat iets hoger te leggen en goed te luisteren naar de wensen van de klant komen wij samen tot een tevreden en mooi eindresultaat.
Om dit beroep vakbekwaam te kunnen uitoefenen heb ik in 2011 gekozen voor de professionele vakopleiding Fotografie en deze in Maart 2014 met success afgerond.

 

 

Dat techniek, belichting en vormgeving heel erg belangrijk zijn voor het maken van een goed beeld, dat spreekt voor zich. Dit kan zowel in mijn studio, als op locatie.  

 

 

Wat voor mij voorop staat is dat de foto's die ik maak voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Het is van belang dat fotograaf en opdrachtgever op één lijn zitten en neem voor het maken van de fotosessie alles zorgvuldig met u door en help u, indien wenselijk, ook bij het maken van een goede keuze. U weet precies waar u aan toe bent omdat er duidelijke afspraken zijn. 

Een opdracht is pas geslaagd als u als opdrachtgever tevreden bent.

 

 

Christine Vesters Fotografie is gespecialiseerd in:

 

Bedrijfsfotografie: 

Een bedrijfsreportage laat zien waar uw bedrijf voor staat. De uitstraling van het bedrijf, het product, en de betrokkenheid van uw medewerkers , de  totale sfeer die uw bedrijf uitstraalt duidelijk in beeld gebracht op de website, sociale media in persberichten of vakbladen. Een professionele bedrijfsreportage laat u natuurlijk maken door een vakfotograaf die alle kennis en vaardigheden kan toepassen voor bijzondere en onderscheidende beelden van uw bedrijf.

 

 

Productfotografie:

We leven in een tijdperk waarin de verkoop van producten via het internet een steeds belangrijkere plaats aan het innemen is.De website is de etalage van uw bedrijf geworden waarin u veel geld, tijd en energie gestoken heeft om uw klanten te bereiken. Een goede productfoto zorgt voor vertrouwen en een professionele uitstraling waardoor de klant eerder bij u zal gaan bestellen.

 

De productfoto’s worden gemaakt in de studio of op locatie met een witte achtergrond om alle aandacht op het product te vestigen en zorgen voor een uniforme uitstraling op uw website.

 

Productfoto’s op locatie: Voor sfeerbeelden kunnen producten ook buiten de studio worden gefotografeerd in een omgeving passend bij het product en gebruikt worden voor al uw reclame-uitingen. 

 

Alle foto’s worden geleverd in het juiste formaat in een hoge kwaliteit, voor drukwerk in hoge resolutie 300dpi en website 72 dpi. Digitaal aangeleverd via wetransfer of op Cd/Dvd.

Elk product heeft zijn eigen unieke eigenschap en vraagt om een specifieke benadering om de belangrijkste details en kenmerken in beeld te brengen. In de nabewerking worden deze eigenschappen nog eens extra benadrukt en haarscherp in beeld gebracht.  Productfotografie is maatwerk en wordt gebruikt voor verschillende doeleinde waarvoor ik graag een passende offerte voor u maak. 

 

Zakelijk Portret: Professionele portretfoto's van u en uw medewerkers. Laat uw klanten en zakenrelaties kennis maken met uw medewerkers door het maken van professionele portretfoto’s voor een persoonlijk en betrouwbaar gezicht van uw bedrijf naar buiten toe. Klanten vinden het prettig te weten met wie ze te maken hebben.

Voor de website, sociale media of drukwerk. 


 

Portretfotografie: Professionele portretfoto's  in de studio of op locatie. Individuele portretfoto of met meerdere samen op de foto

voor een blijvende herinnering of speciaal moment. In de studio worden de foto’s gemaakt met een witte of zwarte achtergrond en kan er gebruikt worden gemaakt van studioverlichting of daglicht voor een natuurlijke belichting.

Portretfotografie op locatie: Een groepsfoto op een voor u bijzondere locatie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

 

 

Evenementfotografie:

Professionele reportage van uw evenement -  feest of bruiloft.

Offerte op aanvraag.

 

 

Werkwijze Christine Vesters Fotografie:

* Graag denk ik met u mee.

* Wij maken duidelijke afspraken, u weet wat u kan verwachten.

* Alle foto's worden nabewerkt en in het juiste formaat in hoge 

  kwaliteit geleverd. 

* Binnen 5 werkdagen ontvangt u de foto’s digital via wetransfer 

* Spoedopdrachten, levering de volgende dag is mogelijk.

 

U kunt vrijblijvend contact opnemen per e-mail: Christine.vesters@gmail.com of telefonisch: 06-22506933 voor een oriënterend gesprek en hoor graag wat uw specifieke wensen zijn.

Mocht u hierna besluiten van mijn diensten gebruik te maken zet ik alles voor u op een rijtje en stel een offerte op. Hierin leest u precies wat ik voor u ga doen, het aantal foto's dat u wilt hebben en wat de kosten, plus andere belangrijke afspraken zijn.


Bedankt voor uw bezoek!


 

Met vriendelijke groeten,

 

Christine Vesters | Fotografiehttp://www.photoartfactory.nl
http;//www.bruidsfotograaf-waalwijk.webnode.nl


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee