Wat kost het maken van een Exclusief album? 

Het maken van een fotoalbum is zeer arbeidsintensief.  En afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde foto's. Foto's gemaakt met een iPhone hebben vaak een te lage resolutie voor drukwerk. Foto's uit de "oude doos" moeten worden ingescand en geoptimaliseerd in photoshop voor het verkrijgen van een goede kwaliteit. Bijpassende teksten en achtergronden kunnen toegevoegd om het verhaal compleet te maken. Alle pagina's van het album worden als een collage opgemaakt en vertellen een samenhangend verhaal. Geen enkele pagina is hetzelfde ! Het album wordt een naslagwerk van een bijzondere gebeurtenis of evenement waar men na jaren nog met heel veel plezier in terug zal kijken . 

De kosten van het album zijn afhankelijk van:

Zoveel mensen, zoveel wensen! Geen enkele opdracht voor het maken van een exclusief album is hetzelfde. Het is dus onmogelijk om hiervan een vaste prijsopgave te maken. Het maken van een exclusief fotoalbum is maatwerk. 

Mocht u besluiten om een prachtig album door mij te laten maken? Stuur mij dan uw wensen via de mail met vermelding van een nummer waarop u te bereiken bent. Dan overleg ik graag vrijblijvend de mogelijkheden waarna ik u een gepaste offerte kan toekomen.

In verband met de privacy van mijn klanten kan ik hier op deze site de inhoud van de gemaakte albums niet laten zien. Uiteraard ben ik zelf in bezit van vele albums door mij gemaakt en deze kunnen worden ingezien na het maken van een afspraak.

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het natuurlijk graag!

Gouden Huwelijk 

Gouden Huwelijk Een prachtig naslagwerk voor het gouden paar. Hun levensloop verteld in een feestelijk album vol kleur en dierbare foto's.

Exclusief verjaardag album 

Exclusief verjaardag album Alle verjaardagswensen verwerkt in een bijzonder album.

Album 30x30 cm vlakliggend voor het mooiste resultaat.

Exclusief fotoalbum Lengerstour 2020 

Exclusief fotoalbum Lengerstour 2020 Een compleet verslag van een 4-daagse tour. Foto's, teksten en relevante informatie worden aan het album toegevoegd. De prachtige reis wordt opnieuw beleefd bij het bekijken van het fotoalbum.

Album design Diamanten bruidspaar. 

Album design Diamanten bruidspaar. Een bijzondere dag vastgelegd in een prachtig fotoalbum. Foto's worden allemaal bewerkt en omgezet in een hoge resolutie voor drukwerk. Geen standaard pagina's maar creatieve collages.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Fotoalbum Lengerstour 2017 

Fotoalbum Lengerstour 2017 Exclusief fotoalbum Lengerstour 2017. Reisverslag van een onvergetelijke tocht op Nederlands vaarwater. 

Pagina uit het album als collage opgemaakt.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee