Stuur e-mail mail_outline Wat kost deze bruidsreportage? 

Wat kost deze bruidsreportage?

Voor het maken van een mooie complete bruidsreportage ga ik uit van minimaal 6 uur fotografie.

Basisprijs bruidsreportage: € 895,- (excl.btw)

Wat zijn de extra mogelijkheden:

Mochten jullie gebruik willen maken van mijn fotografie dan hoor ik dat natuurlijk graag! Stuur mij een mail met jullie NAW gegevens, de trouwdata, de locatie, en eventuele speciale wensen. Mij bellen mag natuurlijk ook.

Wacht niet te lang met het reserveren van een fotograaf voor jullie bruiloft. Het is al erg druk met reserveringen voor eind 2021 en 2022.!!


Vandaag is het jullie grote dag! 

Vandaag is het jullie grote dag! Na maanden van voorbereiding voor jullie huwelijksdag is het dan zover!Alles is tot in de puntjes geregeld en het feest kan beginnen. De fotograaf die een prachtige huwelijksreportage voor jullie gaat verzorgen, en de dag zorgvuldig met jullie heeft doorgenomen, zorgt ervoor dat alle belangrijke gebeurtenissen en aanwezige gasten worden vastgelegd in een spontaan en vakkundig beeld. 

De Trouwjurk 

De Trouwjurk De prachtige trouwjurk hangt al klaar. De make-up wordt zorgvuldig aangebracht. De kapster is bezig met het bruidskapsel en de bruidskinderen worden aangekleed. Een bijzonder en speciaal moment aan het begin van een mooie onvergetelijke dag. Nog even een intiem moment met je moeder, zus of hartsvriendin die jou als eerste mogen bewonderen als bruid. 

Ondertussen arriveert de bruidegom die vol verwachten staat te wachten op zijn aanstaande vrouw. Samen met familie, vrienden en genodigden die getuigen mogen zijn van jullie geluk.

De huwelijksdag kan beginnen!

De huwelijksvoltrekking vindt plaats! 

De huwelijksvoltrekking vindt plaats! Alle gasten zijn aanwezig en de bruidegom begroet vol bewondering en liefdevol zijn aanstaande vrouw. Ze zijn er helemaal klaar voor. De huwelijksvoltrekking kan nu gaan plaats vinden en de ceremonie gaat beginnen.

Ja ik wil! 

Ja ik wil! De huwelijksvoltrekking heeft plaats gevonden. De trouwringen aan de vinger geschoven als teken van trouw. Jullie zijn nu man en vrouw!

Het feest gaat beginnen en de bruidstaart wordt aangesneden, er wordt getoast op jullie geluk en een lang en gelukkig leven samen. Een geweldige dag waarvan jullie volop gaan genieten samen met familie en vrienden.

Als fotograaf is het een eer om hiervan getuigen te mogen zijn en een dankbare taak om ervoor te zorgen dat de herinneringen in beeld straks een prachtig naslag werk mag zijn waar nog vaak naar terug gekeken kan worden.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee